Gol düellosu 3-3

Tekidağ Amatör Ligi B grubunda Sitespor U-15 ile Çorlu Aslanspor U-15 Çorlu Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadeleden her iki takımda birer puan ile ayrıldı

Gol düellosu 3-3
23 Ekim 2014 Perşembe 08:04

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Çorlu Şehir Stadyumunda oynanan müsabakanın ilk dakikalarında etkili olan taraf Çorlu ekibi olurken, etkili olduğu dakikalar içinde gol fırsatlarından yararlanamadı. Çorlu ekibi 16. Dakikada 1-0 öne geçerken Sitespor’dan yanıt gecikmedi ve 25. Dakikada kırmızı-beyazlı ekip skora dengeyi getiren golü buldu.

SKOR 2-2’YE GELDİ
Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile iki takımda etkili oynarken Sitespor U-15 skoru 2-1’e getiren golü buldu. Çorlu Aslanspor golün ardından hemen beraberlik golünü bulurken skor 2-2’ye geldi.

MAÇ 3-3 SONA ERDİ
Mücadelenin kalan kısımlarında her iki takımda baskılı oyununa devam ederken, Çorlu Aslanspor skoru 3-2’ye getiren golü buldu. Geriye düşen Sitespor U-15 son dakikalarda bulduğu gol ile skoru 3-3’ e getirirken mücadeleden de 1 puan alarak evine döndü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.