Göreve geldiğimizde 9 yıldır vergi borcu ödenmemişti

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç, bu yıl 29’uncusu kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Göreve geldiğimizde 9 yıldır vergi borcu ödenmemişti
07 Mart 2018 Çarşamba 19:23

BU YIL 29’UNCUSU KUTLANIYOR
Vergi Haftası’nın vergi bilincinin topluma kazandırılması kapsamında düzenlendiğini ifade eden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç, “Bu yıl 29’uncusunu kutladığımız Vergi Haftası kapsamında mükelleflerimize ve okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Ayrıca veri ödemede ilk 10’a giren mükelleflerimize de bizzat Maliye Bakanımız Naci Ağbal imzalı teşekkür mektuplarını takdim ediyoruz” dedi.
VERGİ HAFTASI’NI KUTLADI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz göreve geldiğimizde 9 yıldır vergi borçları hiç ödenmemişti. Göreve geldikten sonra hem vergilerimizi, hem de birikmiş borcu yapılandırarak ödemeye başladık” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirilirken Başkan Akay, tüm Çerkezköy Vergi Dairesi personelinin Vergi Haftası’nı kutladı.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.