Gripin Çerkezköy'ü salladı

Çerkezköy Belediyesi'nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kapalı Halk Pazarı önünde düzenlenen halk konserinde sahne alan ünlü rock grubu Gripin Çerkezköylülere unutamayacakları bir gece yaşattı. Ünlü rock gurubu Gripin'den önce sahne alan türkücü Deniz Toprak ise türküleri ile geceye katılan vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatırken konserin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Gripin ve Deniz Toprak’a şilt takdim edildi

Gripin Çerkezköy'ü salladı
02 Eylül 2014 Salı 07:45

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserine Çerkezköylü vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

KONSERE İLGİ YÜKSEKTİ
 
Düzenlenen konsere vatandaşların yanı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can da katıldı.
 
SAHNEYE İLK DENİZ TOPRAK ÇIKTI
 
Kapalı Halk Pazarının olduğu geniş alanda yapılan konser 20:30’da başlarken, sahneye ilk gelen isim türkücü Deniz Toprak oldu. Çerkezköylülerin yoğun sevgisiyle karşılanan Toprak sevenlerine teşekkür ederek son zamanlarda moda haline gelen özçekim (selfie) pozu ile hayranlarıyla fotoğraf çekti.
 
BAŞKAN'DAN ŞİLT TAKDİMİ VE PROJE ANLATIMI

 
Türkücü Deniz Toprak’ın sahnesinin ardından türkücüye şilt takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konserin yapıldığı alan ile ilgilide projelerini sinevizyon gösterisi ile Çerkezköy’lü vatandaşlara gösterdi. Başkan Akay, “30 Ağustos Zafer Bayramımız öncelikle kutlu olsun. Bizleri kırmayıp buraya geldikleri için Deniz Toprak'a da teşekkür ediyorum. Bugün burada halk konserinde birlikte olduk ama daha bir çok projemiz ve etkinliğimiz olacak. Hepinize en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
KONSER ALANINDA EĞLENCE TAVAN YAPTI
 

Deniz Toprak’ın ardından sahne alan Türk Rock grubunun önemli isimlerinden olan Gripin hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunarken Çerkezköylü vatandaşların böyle bir etkinliği ne kadar çok özlediği gözlerden kaçmadı. Grup konserde, “Aşk Nereden Nereye, Beş, Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar, Dalgalandım da duruldum, Sen Gidiyorsun, Durma Yağmur, Bir cevabın var mı gibi parçalarını hayranları ile beraber söyledi.
  
ÇİÇEK VE ŞİLT TAKDİM ETTİ
 

Gripin grubunun şarkılarını tamamlamasının ardından sahneye gelen Çerkezköy Belediye Başkanın Vahap Akay ünlü rock grubuna teşekkür ederek çiçek ve şilt takdim ederek sahneden ayrılırken, grup şarkılarını sevenleriyle seslendirmeye devam etti.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Şarkılarını tamamlayan ünlü Rock Grubu Gripin 30 Ağustos Zafer Bayramında sahne almanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyleyerek, “Burada bizleri yalnız bırakmayan herkese ve Çerkezköy Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.