Gülen adam Bülent Daylan son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy kamuoyu tanıdık bir yüzü daha toprağa vermenin acısını yaşadı. Çerkezköy kamuoyunun tanınan ve sevilen simalarından Bülent Daylan (41) geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Gülen adam Bülent Daylan son yolculuğuna uğurlandı
06 Ocak 2011 Perşembe 00:00

UYKU ESNASINDA KALP KRİZİ
    Çerkezköy kamuoyunda 'Ayaklı Gazete' olarak da tanınan Bülent Daylan genç yaşında kalbine yenik düştü. Önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki evinde öğle yemeği yedikten sonra hergün yaptığı gibi 2 saatlik öğlen uykusuna dalan Bülent Daylan, uyku esnasında kalp krizi geçirdi.

ÇABALAR YETERSİZ KALDI
    Hemen güç bela evde bulunan annesine seslenen ve leğen getirmesini, kustuğunu ifade eden Bülent Dalyan, önce annesinin sonra ise 112 Ekibi'nin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

ERTEM VE İLÇE BAŞKANLARI UĞURLADI
    41 yaşında hayata gözlerini yuman Bülent Daylan'ı son yolculuğuna ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Osmanlı Camii'nde kılınan Cenaze Namazı'na Bülent'in ailesinin yanısıra Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Sait Yazı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Meclis Üyeleri Edip Bülent Uğraş, Vehbi Demirtaş, Nedim Yılancı, CHP İlçe Yönetiminden Hasan Demir, CHP'den Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, işadamları İsmail Altıntaş, Sabri Asbaş, Sait Tabala ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTASYON'DA TOPRAĞA VERİLDİ
    Osmanlı Camii'ndeki Cenaze Namaazı'nın ardından Çerkezköy'ün 'Gülen Adamı' ve 'Ayaklı Gazetesi' Bülent Daylan'ın cenazesi İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi.
    Çerkezköy Gazetesi olarak merhum Bülent Daylan'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.