Gülerçin Koleji'ne ziyaret

Saray İlçe Eğitim Müdürü ve ilçedeki okul müdürleri Salı günü Özel Gülerçin Koleji’ni ziyaret etti. Ziyarette birlik beraberlik mesajları verilirken, Saray İlçe Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan, nezih bir eğitim ortamı oluşturan herkese teşekkür ederek eğitimde verim ve kalitenin devam etmesini diledi.

Gülerçin Koleji'ne ziyaret
01 Nisan 2010 Perşembe 00:00

    Saray İlçe Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan, Saray’daki Anaokulu, ilköğretim okulu, lise müdürleri ve müfettişler Özel Gülerçin Koleji’ni ziyaret etti. Bir süre Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ahmet Keven ile görüşen ziyaretçiler, daha sonra okulun yemek salonuna geçti. Yemeğin ardından Gülerçin Koleji’nin gerçekleştirdiği etkinlikler ve gelecek projeleri hakkında bilgi alan ziyaretçiler, okul binasını gezerek, sınıfları inceledi ve birçok konu hakkında bilgi aldı.

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR
    Birlikte yemen yemeğin ardından, ziyaretçilere slayt gösterisi eşliğinde okulun tanıtımı yapıldı ve bu güne kadar gerçekleştirilen projeler sunuldu. Özel Gülerçin Koleji Rehber Öğretmeni Aydın Gürbüz, koleje düzenlenen ve kolejin düzenlediği ziyaretler, 'Yerli Malı' gibi haftaların kutlaması, düzenlenen lise gezileri, öğrencilere verilen ödüller, okulun düzenlediği sergiler, düzenlenen yardım kampanyaları gibi konuları ziyaretçilere anlattıktan sonra gelecekte düşündükleri proje ve etkinliklerden de bahsetti.

BİZİ KIRMAYIP GELDİNİZ
    Tanıtımdan sonra kürsüye çıkan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ahmet Keven, bu güne kadar Saray ile bir köprü kuramadıkları için muzdarip olduklarını belirterek, "Okulumuzla ilgili şeyleri bizzat bizden duyun istedik. Kemal Bey’in de yol göstermesiyle böyle bir programa hep birlikte kara verdik, sizler de bizi kırmayıp geldiniz. Bundan ötürü çok mutluyuz" ifadesini kullandı. Ardından okulun açılışından, etkinliklerden, öğretmen ve öğrencilerden bahseden Okul Müdürü Keven, düşündükleri tüm projeleri gerçekleştireceklerine de sözlerine ekledi.

NEZİH VE DÜZENLİ BİR KURUM
    Ahmet Keven’den sonra kürsüye gelen Saray İlçe Eğitim Müdürü Kemal Aydoğan konuşmasının başında herkesi selamladı ve böyle nezih bir ortamda bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirtti. İşlerinin yoğunluğu ve açılışın yaz dönemine denk gelmesinden ötürü Koleji daha önce ziyaret edemediklerini ifade eden Aydoğan, oluşturulan eğitim ortamını ferah, düzenli, nezih olarak nitelendirdi ve "Bölgemizde tek olan bu okulu inceleyerek kendi kurumlarımızla kıyaslayacağız ve gördüğümüz güzellikleri kendi bölgemize taşımak için hep beraber çalışacağız" cümlelerine yer verdi.

EĞİTİMİN VERİM VE KALİTESİ DEVAM ETSİN
    Gelecek yıllarda eğitimdeki verimin ve kalitenin devam etmesini dileyen Aydoğan, Özel Güverçin Koleji’nin bu konularda lokomotif kurum görevi göreceğine inandığını dile getirdi. Aydoğan, Özel Gülerçin Koleji’ni bölgeye kazandırılmasında katkısı olan herkese teşekkür edip kutladıktan sonra okulun öğrencileriyle ilgili olarak da; "Burada okuyan öğrencilerimiz çok şanslı, ayrıca burada okumanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı ve konuşmasının sonunda, herkese iyi dileklerini ve saygılarını sundu.

SINIFLARI GEZDİLER
    Konuşmanın ardından Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Gülerçin Koleji adına karşılıklı plaket sunuldu. Daha sonra okul binasını inceleyen ziyaretçiler, Bilgisayar, Müzik, Türkçe sınıflarını ve çeşitli labaratuarları gezdi. Okul yetkililerinden ve sınıflardaki öğrencilerden bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.