Gülerçin Ortaokulu da çocuk bayramını coşkuyla kutladı

Özel Gülerçin Koleji Ortaokul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eşsiz bir şekilde kutladılar

Gülerçin Ortaokulu da çocuk bayramını coşkuyla kutladı
24 Nisan 2015 Cuma 17:18

 BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Özel Gülerçin Koleji Ortaokulu öğrencileri bir dizi etkinlik düzenledi. Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşının ardından Ortaokul ve lise müdürü Süleyman Sezgin günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

ŞİİRLER OKUNDU

Programın devamında 5-A sınıfı öğrencilerinden Tuanna Avan ‘Egemenlik Ulusundur’adlı şiirini okudu.

Şiirin okunmasından sonra 6/ A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ‘modern dans’ gösterisi yapıldı.

5-B sınıfı öğrencilerinden Soner Ege Eroğlu’nun ‘23 Nisan’ adlı şiirini okumasının ardından ‘Kültürlerin Buluşması Etkinliği’ kapsamında Bulgaristan’dan gelen öğrencilerden Diana Dohcheva ve Christina Vassileva dans gösterilerini sundular.

SOLO PERFORMANS BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Dans gösterisinin ardından Bulgaristan sunumu izlettirildi. Sunumun ardından 6-A sınıfı öğrencilerinden Ece Güven ‘Hürriyet Bayramımız’ adlı şiirini okudu. Şiirin ardından 5-A sınıfı öğrencileri Ritim gösterilerini sergilediler. Bulgaristan’dan gelen öğrencilerin hazırlamış olduğu ‘IF’ isimli şiir sergilenirken, sonrasında da Anjela Dimitrova solosunu sundu.

DANS GÖSTERİSİ SUNDULAR

Christina Vassileva ve Yona Taronomova sololarını sergilerken, 6-B sınıfı öğrencilerinden Aycan Sarı ‘23 Nisan’ adlı şiirini okudu. Daha sonra Bulgaristan’dan gelen öğrenciler, okul yönetimi ve öğrencileri için hazırladıkları Dans gösterisini sundular. Programın devamında Christina Vassileva Bethovendan ‘Für Elisse’ adlı eseri piyano eşliğinde çaldı. Elif Azra Kum ve Defne Nadirler’in dört el piyona dinletisini sunmasının ardından Bulgaristan’dan gelen öğrencilerin ve Gülerçin Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ‘IT A SMALL WORLD’  isimli koro çalışması sunuldu.

KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞADILAR

Gülerçin Okul Korosu dinletisinin ardından yarışmalar kısmına geçildi. Yumurta yarışması, halat çekme yarışması, sandalye kapma yarışması, yoğurt yeme yarışması sırasıyla yapıldı. Çekişmeli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmalarda öğrenciler keyifli dakikalar yaşadılar. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.