Gülerçin’den 7 Türkiye birincisi

Ülke genelinde düzenlenen Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Gülerçin İlk ve Ortaokulu’ndan toplam 7 öğrenci, sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu

Gülerçin’den 7 Türkiye birincisi
13 Aralık 2016 Salı 14:23

OKULİSTİK DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
Gülerçin Koleji idarecileri, Türkiye genelinde düzenlenen Okulistik Değerlendirme Sınavı hakkında açıklamalarda bulunurken, “1 Aralık 2016 Perşembe günü uygulanan Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre 2A sınıfından Ada Duru Akalın, 2B sınıfından Naz Korkmaz 24 bin 693 öğrencinin katıldığı sınavda tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olmuşlardır. 3B sınıfından Seray Gökçe Kavaklı ise 48 bin 299 kişi arasından tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmayı hak etmiştir.” ifadelerini kullanıldı.
7. SINIFLARDAN 4 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Ortaokul öğrencilerinin aldığı dereceleri de açıklayan okul yetkilileri, “7. sınıflarda sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek 61 bin kişinin katıldığı sınavda Türkiye birincisi olmayı hak eden öğrencilerimiz: 7A sınıfından Uras Ertekin ve Oğuz Eren Süslü; 7B sınıfından Arda Aslan ve Melisa Al olmuştur.” dedi.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
Sınavın 6 temel dersten oluştuğunu kaydeden okul yetkilileri, “Öğrencilerimiz sorumlu oldukları 90 sorunun hepsini doğru olarak cevaplandırarak bu sonucu elde etmişlerdir. Kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” ifadelerini aktardı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.