Güneş Fast Food törenle hizmete girdi

Güneş Fast Food İstasyon Mahallesi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi karşısında hizmete açıldı

Güneş Fast Food törenle hizmete girdi
20 Kasım 2014 Perşembe 07:31

ÖĞRENCİLERİN İHTİYAÇLARINI KOLAYLIKLA SAĞLAMALARI İÇİN AÇTIK

Güneş Fast Food yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışa Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Belediye Meclis Üyesi Nurettin Yekeler ve çok sayıda davetli katıldı. Güneş Fast Food işletme ortakları İbrahim Coşkun ve Cengiz Akçay yaptıkları açıklamada, “Öğrencilere ucuz ve kaliteli hizmet vermek için hizmete girdik. Bu bölgede böyle bir yer yoktu ve öğrenciler merkeze kadar gitmek zorunda kalıyordu. Kolaylıkla ihtiyaçlarını sağlamak için böyle bir yerde işletme açmak istedik” açıklamasında bulundular.

DAVETLİLERE İKRAMDA BULUNULDU

Yapılan açılışta kurdele kesiminde konuşan Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ işletmenin Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olsun diyerek İşletme ortakları ile açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.