Gürkan”dan yeni iddialar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gürkan Kesim, Salih Yılmaz ve Rahmi Yılmaz'ın ÇTSO'nun eleman alımı sınavında torpil yapıldığı iddiaları ile başlayan ve daha sonra ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tever'in açıklamaları ile ısınan ortam Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Kesim'in yaptığı son açıklama ile farklı bir boyut kazandı

Gürkan”dan yeni iddialar
14 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Kesim yaptığı açıklamada olayın Yönetim Kurulu Başkanı Tever tarafından çarpıtıldığını ve sürecin Tever'in anlattığı gibi olmadığını belirtti.
"Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı D. Ali Tever’in 'Adama göre iş yaratmıyoruz, işe göre adam alıyoruz' söyleminin doğruyu yansıtmadığını belirten Kesim, yeni gerekçelerin yer aldığı açıklamasında personel alımında ki, uyulması gereken kiriterlerin esnetildiği varsayımı üstünde durdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.