Güven Hastanesi'nden kokteyl

Temmuz ayında hizmete açılan Özel Optimed Güven Hastanesi Yönetimi tarafından düzenlenen kokteyl ile Güven Hastanesi bölgemizde çalışan diğer doktorlara tanıtıldı.

Güven Hastanesi'nden kokteyl
13 Ağustos 2007 Pazartesi 08:31

Güven Hastanesi'nin doktorlara verdiği kokteylde bir konuşma yapan Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, hasta kabul etmeye başlayalı henüz 15 gün olmasına rağmen 2 bin 500 polikilinik ve 75 ameliyat sayısına ulaştıklarını ifade etti.

Özel Optimed Güven Hastanesi'ni Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde çalışan 8 doktorun biraraya gelerek kurduğunu belirten Başhekim Ayhan Arslan, "Çerkezköy'de kazandığımızı yine buraya yatırım yapalım dedik ve bu hastaneyi kurduk. Umarım el birliği ile daha iyi noktaya hastanemizi götürrüz" dedi.

Hastanede bulunan bölümleri ve teknik olanakları da anlatan Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, hedeflerinin hastaneye gelen bir vatandaşın tüm işlemlerinin ve tetkiklerinin yine kendi hastanelerinde yapılması olduğunu belirterek, "Planlamamızı, programlamamızı buna göre yaptık. Tomografiden MR'ye, 3 ayrı yoğun bakım ünitesinden ponamatik sisteme kadar her türlü donanım buna göre hazırlandı" dedi.

Konuşmasının ardından kokteyle katılan konuklara hastaneyi gezdiren ve hastane ile ilgili bilgiler veren Başhekim Ayhan Arslan, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, konukların merak ettiği soruları cevapladı.

Optimed Güven Hastanesi tarafından düzenlenen tanıtım kokteyline Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, Başhekim Yardımcısı Biokimya Uzmanı Dr. Sualp Palabıyık, SSK döneminde Başhekim görevini yapan Dr. Bahadır Baykal, Ersan Hallaç, Sağlık Grup Başkan Yardımcısı Dr. Nurcihan Başkent ile ilçede görev yapan çok sayıda doktor katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.