Güvenlik yıldızlarına ödül

Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD) sektörde fark yaratan özel güvenlik görevlilerini ödüllendirdi. Çerkezköy’de faaliyet gösteren Çetin Grup çalışanlarından Musa Sarıtaç başarı ödülü alırken, Cihangir Güngör de sadakat ödülüne layık görüldü.

Güvenlik yıldızlarına ödül
04 Nisan 2019 Perşembe 15:55

BAŞARILI ÇALIŞANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
GÜSOD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, GÜSOD tarafından düzenlenen "Özel Güvenliğin Yıldızları Ödülleri" kapsamında dernek kahramanlık hikayesi olan özel güvenlik görevlilerini ödüllendirdi. Törende 13 çalışana Sadakat Ödülü, yaptıkları işlerle fark yaratan 13 çalışana ise Başarı Ödülü verildi. Çetin Grup’tan 2 güvenlik görevlisi de ödül alanlar arasındaki yerini aldı. Düzenlenen ödül töreninde Musa Sarıtaç başarı ödülü alırken, Cihangir Güngör de sadakat ödülüne layık görüldü. Çetin Group Yönetimi ise ödül alan güvenlik görevlilerini tebrik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.