Güzel oyunu skora yansıtamadılar

Tekirdağ 1.Amatör Lig'de temsilcimiz Fevzipaşaspor hafta sonu oynanan maçta kendi evinde Saray Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelede Fevzipaşaspor daha etkili bir futbol sergilese de Saray Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı

Güzel oyunu skora yansıtamadılar
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:28

 ETKİLİ BAŞLAYAN TARAF FEVZİPAŞASPOR OLDU

 

Mücadelenin başlama vuruşu ile topun arkasına geçen ve ilk dakikalarda top yapan taraf olan temsilcimiz Fevzipaşaspor, Hasan Barut ile daha maçın 4. dakikasında net fırsat yakaladı. Takımın hem antrenörü hem de oyuncusu olan tecrübeli kaptan orta sahadan aldığı topla seri çalımlar atarak Saray Belediyespor ceza alanına girdi. Sağ çaprazdan içeriye çıkardığı topa Ümit dokunamayınca temsilcimiz üstünlük sayısını yakalayamadı. Pozisyonun hemen ardından bir fırsat daha yakalayan temsilcimiz bu sefer sol kanattan atak geliştirdi. Sol kanattan gelen ortaya iyi yükselemeyen Ümit ikinci kez fırsat tepti.

BİR TÜRLÜ ÜSTÜNLÜK SAYISI BULUNAMADI

Mücadelenin ilk yarısının orta bölümlerinde orta sahada kıran kırana mücadele yaşanırken, konuk ekip Saray Belediyespor kontra ataklarla Fevzipaşaspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Saray Belediyespor’a aynı şekilde karşılık veren temsilcimiz ise kontra ataklardan daha çok pozisyon elde eden taraf oldu. Hasan Barut ile bir çok pozisyondan yararlanamayan temsilcimiz bir türlü üstünlük sayısını bulamadı.

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ

İlk 45 dakikada etkili olan taraf Fevzipaşapor pozisyonları değerlendiremeyince, Saray Belediyespor ise sahada bir varlık gösteremeyince 45 dakikadan gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odalarına 0-0’lık skorla girdiler.

HASAN BARUT'UN PENALTISI İLE 1-0 OLDU

İkinci 45 dakikanın başlama düdüğü ile yine etkili olan ve topu ayağında tutan taraf temsilcimiz oldu. Mücadelede dakikalar 55'i gösterdiğinde yine Hasan Barut hücum yönüne göre sol çaprazdan ceza alanı içerisine seri çalımlarla girdi. Saray Belediyespor’un sert savunması karşısında yerde kalan Hasan Barut’un pozisyonunu maçın hakemi penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Hasan Barut meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. (1-0)

HASAN BARUT YERİNİ BURAK'A BIRAKTI

Golün ardından tam anlamıyla yeniden dirilişe geçen Fevzipaşaspor yine etkili ataklarını kesmedi. Remzi ile net fırsat bulan temsilcimiz pozisyondan yararlanamadı. Saray Belediyespor'un ceza alanında topla buluşan golcü oyuncunun sert şutu kalecide kaldı. Girdiği pozisyonda sağ arka adalesinden sakatlanan Hasan Barut 60. dakikada yerini Burak’a bıraktı.

SARAY BELEDİYESPOR POZİSYON ÜRETMEYE BAŞLADI

Mücadelenin 60 dakikasında oyunu skor olarak önde götüren temsilcimiz Fevzipaşaspor Hasan Barut’un sakatlanıp sahadan ayrılmasıyla duraksama yaşadı. Saray Belediyespor bunu avantaj olarak bilip orta alanda topu ayakta tutarak pozisyon üretmeye başladı.

SARAY BELEDİYESPOR FRİKİK'TEN GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın 66. dakikasında ceza alanı önünde frikik kazanan Saray Belediyespor’da topun başına takım kaptanı Bora geçti. Bora’nın kullandığı frikik ağlarla buluştu ve oyunda skora dengeyi getiren golü kaydetti. (1-1)

GOL DEĞERİ KAZANMADI

Beraberlik golünün ardından yeniden üstünlük sayısı için yüklenen Fevzipaşaspor  Ümit ve Remzi’nin bulduğu pozisyonlardan skor üretemedi. Mücadelede 78. dakikada frikik kazanan temsilcimiz kullandığı frikik’i gole çevirdi fakat maçın hakemi düdükten önce vurduğu gerekçesiyle golü vermedi.

90. DAKİKADA DURUM 2-1 OLDU

Maçın 90. dakikasında yan hakem oynanmamış süre için 7 dakika işaret etti. Son dakikalarda ender gelişen Saray Belediyespor atağında Fevzipaşaspor ceza alanında oluşan karambolde konuk ekip ikinci golü buldu. Golün ardından maçın hakemi bitiş düdüğünü çaldı ve temsilcimiz sahadan puan alamadan ayrıldı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.