Halı Saha’da tadilat çalışmaları başladı

Uzun yıllar önce Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Çerkezköy Devlet Hastanesi Yolu üzerinde hizmete açılan halı sahada tadilat çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Vahap Akay, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Halı sahanın ilk olarak telleri söküldü ve kısa bir süre içinde de yeni teller monte edilecek. Zemin çalışmalarının da tamamlanmasının ardından hazırlanan proje kapsamında yürüyüş parkuru, basket sahası ve çocuk oyun alanı yapılacak. Bir aksilik çıkmazsa proje Nisan yada Mayıs ayında hayata geçecek” dedi.

Halı Saha’da tadilat çalışmaları başladı
21 Aralık 2014 Pazar 18:07

 TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesi Çerkezköy Devlet Hastanesi Yolu üzerinde hizmete açılan halı sahada tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak her iki sahayı da çevreleyen teller sökülürken, daha sonra da saha zeminin de yenileme çalışmaları yapılacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Burası günün koşullarına uygun olarak yeniden düzenlenecek. Eski binanın yıkılmasının ardından hem spor tesisi yapıldı hem de aynı bina içinde halı sahaya ait soyunma odası, tuvalet, lokal ve dinlenme yeri olacak” diye konuştu.

GÜZEL BİR MEKAN OLACAK

Akay konuşmasının devamında ise, “Bu bölge Çerkezköy’e yakışan bir şekilde yeniden günün koşullarına uygun şekilde dizayn edilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Halı sahadaki çalışmaların tamamlanmasının ardından hazırlanan proje kapsamında da ağaçların durumuna göre güzel bir basket sahası, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları yapacağız. Yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasının ardından da Çerkezköy halkımıza rahatlıkla vakit geçirebilecekleri güzel bir ortam sağlamış olacağız” dedi.

NİSAN YADA MAYIS AYINDA BAŞLAYACAĞIZ

Çalışmalar kapsamında Aysun Sokak ve Kardelen Sitesin de yaşanan su taşkınlarını önlemek adına da alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını sözlerine ekleyen Akay, “Alt yapı çalışmalarımızı da tamamladık ve artık yavaş yavaş gözle görülen çalışmalarımız başladı. Hazırlanan projeye bir aksilik çıkmadığı taktirde Nisan yada Mayıs ayında başlamayı düşünüyoruz. Şu anki hava koşullarından dolayı çalışmalarımız gecikiyor. Hava koşulları izin verdiği an hemen proje çalışmaları hayata geçecek” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.