Halk Eğitim Merkesi kayıtlara başladı

Örgün eğitimden çeşitli nedenlerden dolayı faydalanamayan kişileri eğitim veren ve meslek sahibi yapan Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü, 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda da bünyesinde açılacak olan kurslara başvuruları almaya başladı.

Halk Eğitim Merkesi kayıtlara başladı
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:21

GEÇTİĞİMİZ SENE 72 KURS AÇILDI
Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz dönem içerisinde meslek kursları ve sosyal kurslar olmak üzere toplam 72 kurs açıldı. Bu kurslara 778 kadın, 1147 erkek olmak üzere toplam 1925 kursiyer kayıt yaptırdı. Bu kursiyerlerden 715'i kadın, 966'sı erkek olmak üzere toplam 1681 kursiyer kursu başarıyla tamamladı.
EN ÇOK BİLGİSAYAR KURSU AÇILDI
2006-2007 Eğitim ve Öğretim Sezonu'nda avcılık eğitimi kursu, bilgisayar destekli çizim kursu, bilgisayar işletmenliği kursu, bilgisayar ofis programları kursu, doğalgaz kalorifer ateşçiliği kursu, el sanatlara (ahşap boyama) kursu, emlak danışmanlığı kursu, forklift operatörü yetiştirme kursu, giyim kursu, kalorifer ateşçiliği kursu, makine nakışları kursu, yağlıboya tekniği resim kursu, ev mefruşatı kursu, ev aksesuarları kursu, satranç kursu, türk halk oyunları kursu, yabancı dil kursu ve aerobik kursu olmak üzere çeşiti kurslar açan Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü bu kurslar sayesinde yüzlerce kişiyi meslek sahibi yaptı.
2007-2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN AÇILACAK BÜTÜN KURSLARA KAYITLAR BAŞLADI 2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı yaz kurslarının da tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına geçildiğini belirten Çerkezköy Halk Eğitim Müdürü Faruk Yıldırım, "2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz Kursları'nın da tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılına geçtik. 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda açılacak olan bütün kurslara kayıtlarımız başlamış bulunmakta. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah, 1 tane resim ve diploma fotokopisi ile kayıtlarını yaptırabilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.