Halkçı Liseliler anneleri duygulandırdı

Halkçı Liseliler Kapaklı İlçe Örgütü Anneler günü dolayısıyla hastanelerin yeni doğan ünitelerinde yatan ve ilk defa anne olmuş kadınların anneler gününü kutladı

Halkçı Liseliler anneleri duygulandırdı
15 Mayıs 2017 Pazartesi 14:15

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER
Anneliğin ne kadar kutsal olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Halkçı Liseliler, bugünü es geçmeyerek yeni doğum yapan anneleri ziyaret ettiklerini kaydetti. Ziyaret edilen anneler de hatırlandıklarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
CENNETTEN KOPUP GELEN EN GÜZEL ŞEY
Halkçı Liseliler, annelere takdim ettikleri çiçek buketinin yanına bir de anneler günü mesajlarının yazılı olduğu zarflar bıraktılar. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Cennetten kopup gelen en güzel şey; annelerimiz… Sevgili Anneler, Sizler ki, kucağınıza aldığınız andan itibaren bizi tıpkı bir heykeltıraş gibi şekillendiren ve geleceğe armağan edensiniz. Bizde yansıyor güzel yürekleriniz. Sizler nasıl sevgiyle bakıyorsanız yarınlara, bizler de aynı sevgiyle bakıyoruz. Ve en çok sizlerin verdiği güvenle inanıyoruz yapacaklarımıza. Bu yüzden en çok sizin gününüz kutlu olsun. ‘KADININ EN BÜYÜK VAZİFESİ ANALIKTIR.’ KEMAL ATATÜRK”
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.