Hani israf haramdı?

Cumhuriyet Halk Partisi 4. sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy'e gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu

Hani israf haramdı?
29 Nisan 2015 Çarşamba 18:13

 İLK ZİYARET İLÇE TEŞKİLATINA

CHP 4. sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Çerkezköy'e yaptığı ziyarette ilk olarak CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na uğradı. Aygün'un ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Belediye Meclis Üyesi Ali Dede, CHP İlçe eski başkanları Metin Dönmez ile Hasan Demir, Milletvekili eski aday adayı Uzm.Dr.İsmail Doğaroğlu ile partililer yer aldı. 

Teşkilatta partililerle buluşan İlhami Özcan Aygun yaptığı konuşmada "Kritik bir sürece girdik. Önümüzdeki seçim Türkiye Cumhuriyet'inin olmazsa olmazı olan bir seçim, ya Cumhuriyet ya da Başkanlık sistemi olacak. O yüzden eşimizi dostumuzu sandıklara götürelim, sandıklarımıza sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ YERİNDE SAYDI

2002 yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne tek başına iktidara gelen bir parti olduğunu belirten Aygun "Şimdi sizlere soruyorum. 13 yıllık süreçte istikrar bozulmasın diyerek bizleri uyuttular. O günden bugüne değişim sıfır. Geçmiş dönem Başbakanının oğlunun kaç tane gemisi olduğu belli değil. 13 yılda en basit örnek bu, vatandaş yerinde saydı" şeklinde konuştu.

BU SEÇİM ÇOK KRİTİK

Ordunun elden gittiğini, satılmayan bir şeyin kalmadığını ve ülkenin perişan olduğunu belirten Aygun "Bizler sıfır tüketmeye başladık ama birileri de rahat yaşıyor. Saray yaptırıyorlar, tuvalet bulamayan insanımız olmasına rağmen bir de altından tuvalet yaptırıyorlar. Bu seçim çok kritik bir seçimdir" dedi.

HÜKÜMETİN İKİNCİ ADAMI İSRAFIN ÖNÜNE GEÇEMEDİK DİYOR

Çiller döneminde başlayan bir örtülü ödenek olayının olduğunu belirten Aygün "Sayın Cumhurbaşkanı sarayın bütçesi haricinde örtülü ödenek istiyor. 8 ayda 874 Milyon lira örtülü ödenekten kullanılıyor. 135 bin 883 tane asgari ücretli kardeşimizin 8 aylık maaşına tekabül ediyor. Şuanda yaşanan Osmanlı özleminin Lale Devri'ni yaşıyorlar. Zaten Bülent Arınç’ta bunu belirtiyor 'İsrafın önüne geçemedik' diyor. Maalesef geçemedik. Hükümetin ikinci adamı bunu diyor. Hani israf haramdı dinimizde?" dedi.

VAATLERİN HEPSİ GERÇEK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir şekil değiştirdiğini belirten Aygün "Seçim beyannamemizde anlatılanların hepsi gerçek, iktidarımızda da tüm vaat edilenleri tek tek gerçekleştireceğiz. Esnaf, çiftçi, emekli, çalışan kan ağlıyor. CHP ben değil, ‘biz’ diyor. CHP iktidarı için herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

GÜN BOYU ZİYARETTE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi 4. sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Tepe Piknik Alanı'nda bulunan vatandaşları ve Kapalı Halk Pazarını ziyaret etti. Aygun'un ziyaretleri gün boyu sürdü.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yücel sokak sakini - 9 yıl önce
belediye başkanımız sayın vahap akayın sözünü tutup fm tv csm kulesinin mahallemizden kalkmasını istiyoruz.