Hasan Demir’e ilk ziyaret Engelliler Derneği’nden

Hafta sonu yapılan kongrenin ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hasan Demir’e ilk hayırlı olsun ziyaretini Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri gerçekleştirdi

Hasan Demir’e ilk ziyaret Engelliler Derneği’nden
23 Ekim 2014 Perşembe 08:13

İLK ZİYARET SAKATLAR DERNEĞİNDEN OLDU
CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı için yapılan kongreden Fedahi Güven ile yarışan Hasan Demir kongreden İlçe Başkanı olarak çıkarken, ilk ziyaretçileri de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Üyeleri oldu. CHP İlçe Başkanı Hasan Demir’e düzenlenen hayırlı olsun ziyaretinde Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya dernek üyeleri de eşlik etti.

DERNEK ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Sakatlar Derneğinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Demir, “Pazar günü yapılan kongreden çıkan sonuçların ardından İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Kongreden çıkan sonuçların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlçe Başkanlığı görevine gelmemin ardından ilk ziyaretçilerimiz de sizler oldunuz. Bu bağlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir’e yeni görevinde başarılar dileyerek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.