Hasan Güre son yolculuğuna uğurlandı

Şirin Erkek Kuaförü sahibi Hasan Güre dün son yolculuğuna uğurlandı. Dün Osmanlı Camiinde Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güre, İstasyon Mezarlığına defnedildi

Hasan Güre son yolculuğuna uğurlandı
15 Ocak 2015 Perşembe 18:45

 GENİŞ KATILIM YAŞANDI

Çarşamba günü Osmanlı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına geniş katılım yaşandı. Güre’nin cenazesine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek ve çok sayıda yakınları ile esnaf arkadaşları katıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çerkezköy esnaflarından Şirin Erkek Berberinin sahibi ve Emniyet Personeli Emine Güre’nin eşi olan Hasan Güre (60) hayata gözlerini yumdu. 3 gündür İrmet Hospital Hastanesinde tedavi altında olan Güre’ye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metiin dönmez - 9 yıl önce
güzel ve naif adam olan ağbim kabrin cennete ulaşır inşallah