Hatalı ve çift sıra parklara ceza yağdı

Çerkezköy Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipler bir hafta içerisinde, hatalı ve çift sıra park yapan 239 araca 25 bin 812 TL para cezası kesti. İlgili birimden yapılan açıklamaya göre kontroller ve kural ihlali yapan araçlara cezai işlem uygulamaları devam edecek

Hatalı ve çift sıra parklara ceza yağdı
17 Ağustos 2018 Cuma 10:34

EHLİYETSİZ TRAFİĞE ÇIKANLAR YANDI
Çerkezköy Trafik Denetleme Büro Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre ana arterlerde kural ihlali yapan araçlara sıkı denetim uygulanmaya başladı. Yapılan açıklamada abartılı ekzoz kullanan 14 otomobil e 10 motosiklet olmak üzere toplam 24 araç sürücüsüne 5 bin 640 TL; sürücü belgesiz araç kullanan 14 araç sürücüsüne 28 bin 252 TL; kırmızı ışık ihlali yapan 7 araca bin 645 TL; muayenesiz araç kullanan 6 sürücüye 648 TL para cezası tatbik edildi.

HATALI VE ÇİFT SIRA PARKA 25 BİN 812 TL CEZA
Ayrıca, özellikle Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu Caddelerinde trafiği içinden çıkılamaz bir hale sokan, hatalı ve çift sıra park yapan 239 araca 25 bin 812 TL ceza kesildi.

KONTROLLER DEVAM EDECEK
Açıklamada son olarak; vatandaşların daha rahat ve güvenli seyahat edebilmeleri, yaya kaldırımında yürümeleri için kontrollerin sürdürülerek kural ihlali yapan araç sürücülerine ceza işlem uygulanmaya devam edileceği ifade edildi.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.