Havalı tabanca ile araçlara zarar verdiler

Çerkezköy Atatürk caddesinde birkaç aracın camları havalı tabancadan sıkılmış saçmalarla zarar gördü

Havalı tabanca ile araçlara zarar verdiler
26 Haziran 2015 Cuma 16:50

 ARAÇLARA ZARAR VERDİLER

Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce Atatürk Caddesi’nde bazı araçların camları havalı tabancadan sıkılmış saçmalardan zarar görerek kırıldı. İlk olarak Optimed Hastanesi önünde park halinde olan araca gece saatlerinde havalı tabanca ile saçma sıkıldı. Çerkezköy Adliyesinde zabıt katibi olarak görev yapan Kadriye Solak’a ait olduğu öğrenilen aracın arka camına isabet eden saçma parçası maddi hasar oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

SOL ÖN CAM PATLADI


Aynı şekilde Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait bir araçta belediye önünde park halinde iken havalı tabancadan sıkılan saçmalar ile sol ön cam patlarken, sol arka kaportada da hasar meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemelerde araçlara havalı tabanca ile saçma sıkıldığını tespit etti.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri havalı tabanca ile sokaklarda gezen ve sağa sola zarar veren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.