Havayolculuğuna alternetifler

Çerkezköy'ü Türkiye'nin ve yurt dışının çeşitli yerlerine uçaran STT Travel Seyahat Acentesi, Öger Türk Tur ile de anlaşarak, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Havayolculuğuna alternetifler

Şimdiye kadar THY, Atlas Jet, Pegasus, Onur Aİr ile anlaşması olan ve vatandaşlara hizmet veren Çerkezköy STT Travel, Öger Türk Tur ile de anlaşarak CHARTER (Almanya'ya tarifesiz ucuz bilet) biletlerini de kesecek.

Amaçlarının Çerkezköy ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirten STT Travel acentesi sahibi Ercan Çorbacı, "STT Travel Seyahat Acentesi olarak Öger Türk Tur ile anlaşarak vatandaşlarımıza bir alternatif daha sunduk. Daha önce Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Pegasus ve Onur Air ile vatandaşlarımıza hizmet veriyorduk. Öger Türk Tur ile de anlaşarak hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. Bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.