Hayata tutunusun adi

Çerkezköy Devlet Hastanesi bünyesinde tüm altyapisi kurulan fakat eleman yetersizligi nedeni ile bir türlü kullanima açilamayan Yogun Bakim Ünitesi'nin yoklugu ciddi sekilde hissedilirken, Optimed Güven Hastanesi'nin Eriskin ve Yenidogan, Özel Çerkezköy Hastanesi'nin ise Yenidogan Yogun Bakim Üniteleri bölgeden gelen ve yogun bakim ihtiyaci olan hastalara hizmet veriliyor.

Hayata tutunusun adi
31 Ocak 2008 Perşembe 14:34

ATIL DURUMDA BEKLIYOR

Özel Çerkezköy Hastanesi'nin Yeni Dogan Yogun Bakimi 2003 yilindan, Optimed Güven Hastanesi'nin Erisin ve Yenidogan Yogun Bakim Üniteleri ise 2007 yilindan beri hizmet verirken, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin altyapisi tamamlanan ve personel eksikligi yüzünden hizmet veremeyen Yogun Bakim Ünitesi ise atil durumda bekliyor.

HAYATA YENIDEN MERHABA DENILIYOR

Geçtigimiz yil hizmete açilan Optimed Güven Hastanesi'nin Eriskin Yogun Bakim Ünitesi'nde 36 kisi, Yenidogan Yogun Bakim Ünitesi'nde ise 12 bebek tedavi olarak, yeniden hayata 'Merhaba' derken, Özel Çerkezköy Hastanesi'nin Yenidogan Yogun Bakim Ünitesi'nde ise yüzlerce bebek, hayata ikinci kez 'Merhaba' dedi.

PERSONEL YETERSIZ

Çerkezköy'de bulunan iki özel hastanedeki Yenidogan ve Eriskin Yogun Bakim Üniteleri, acil hastalari hayata yeniden baglarken, tüm altyapisi tamamlanan fakat personel yetersizligi nedeni ile bir türlü hizmete açilamayan Devlet Hastanesi'nin Yogun Bakim Ünitesi'nden ise bölge halki faydalanamiyor.

VATANDAS AÇILMASINI ISTIYOR

Devlet Hastanesi'ne gelen ve Yogun Bakim Ünitesi'nde tedavi görmesi gereken hastalar, komsu il ve ilçelerde Yogun Bakim Ünitesi bulunan hastanelere sevk edilirken, vatandaslar biran önce Devlet Hastanesi'nde altyapisi kurulan Yogun Bakim Ünitesi'nin faaliyete geçmesini istiyor.

PERSONEL GÖNDERILSIN

"Devlet Hastanesi'nde Yogun Bakim Ünitesi olmadigi için acil hastalar yollarda ölüyor ya da Yogun Bakim Ünitesi olan hastanelere zor yetisiyor" diyen vatandaslar, Il Saglik Müdürlügü'nün ve Saglik Bakanligi'nin Çerkezköy'ün konumunu ve nüfusunu dikkate alarak, Yogun Bakim Ünitesi'ne gerekli personelin gönderilmesini ve ünitenin hizmete açilmasini istiyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.