Hayrettin Çetinkaya güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu’nun 4. Olağan Genel Kurulu, dernek binasının çok amaçlı salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Hayrettin Çetinkaya, kullanılan 51 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi

Hayrettin Çetinkaya güven tazeledi
26 Mayıs 2015 Salı 17:12

 DİVAN BAŞKANLIĞI’NA AHMET GÜRVELİK GETİRİLDİ

Açılış ve yoklamanın ardından Divan Heyeti için verilen önergeyle Divan başkanlığına Ahmet Gürvelik, başkan yardımcılığına Erdoğan Fıçıcı, yazmanlığa Hayati Çakan, üyeliklere ise İlknur Sancaktar ve Ömür Kurtuluş önerildi ve önerge oy birliği ile kabul edildi.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Divan Kurulu başkanının gündemi genel kurula okumasının ardından Ulu Önder Atatürk ve Silah Arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OY BİRLĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Sakine Arslan tarafından okunan yönetim kurulu faaliyet raporu için lehte ve aleyhte söz alan olmadı ve faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

DENETLEME KURULU RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Yine Sakine Arslan tarafından okunan denetleme kurulu raporu için de lehte ve aleyhte söz alan olmadı ve denetleme kurulu raporu da oy birliği il kabul edildi.

TAHMİNİ BÜTÇE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Tahmini bütçenin Sakine Arslan tarafından okunması sonucu Divan başkanı lehte ve aleyhte söz almak isteyen olup olmadığını sordu. Söz alan çıkmayınca oylamaya geçildi ve tahmini bütçe de oy birliği ile kabul edildi.

51 OYUN TAMAMINI ALDI

Divan başkanı tarafından seçim maddesine geçilmesiyle aday listeleri istendi. Hayrettin Çetinkaya dışında liste veren olmayınca, Çetinkaya tek listeyle seçime girdi. Yapılan seçim sonucunda toplam oy kullananların sayısı 51 kişi olarak tespit edildi ve yapılan sayımın ardından kullanılan 51 oyun tamamının geçerli olduğu tespit edildi. Hayrettin Çetinkaya 51 oyun tamamını alarak yeniden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanlığına seçildi.

HAYRETTİN ÇETİNKAYA’NIN LİSTESİ

Hayrettin Çetinkaya Başkanlığında; Asil Üyeler Sakine Arslan, Hülya Metin, Şengül Civan, Meral Dağaşan, Oğuz Gökdemir ve Gönül Tecmen olarak belirlenirken; Mehmet Esen, Halil Dabanlı, Emel Ayçiçek, Hacı Salih Derin, Tunay Kanat, Nigar Erdoğan ve Müeccel Aksu ise Yedek Üyeliğe getirildiler.

YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Hayrettin Çetinkaya, Sakine Arslan, Hülya Metin, Şengül Civan, Meral Dağaşan, Oğuz Gökdemir ve Gönül Tecme getirilirken; Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Mehmet Esen, Halil Dabanlı, Emel Ayçiçek, Hacı Salih Derin, Tunay Kanat, Nigar Erdoğan ve Müeccel Aksu getirildi.

DENETLEME KURULU

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine İlhan Güven, Mustafa Gezer ve Günnur Kocaçınar; Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Songül Erdoğan, Birsen Açıkgöz ve Mürvet uslu getirildi.

DİSİPLİN KURULU

Disiplin Kurulu Asil  Üyeliklerine Bilge Mardi, Feyzullah Göçmen, Mehmet Ali Pıtırlı, Ayşe Taşan ve Recep Al getirilirken; Fahriye Karaca, Metin Dikmen, Ülker Kosuva, Hülya Kıral ve Gülsiye Odunci ise Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine getirilen isimler oldu.

ÜST KURUL

Üst Kurul Asil Üyeliklerine Hayrettin Çetinkaya, Sakine Arslan, Hülya Metin, Şengül Civan ve Oğuz Gökdemir getirilirken; Üst Kurul Yedek Üyeliklerine ise Halil Dabanlı, Hacı Salih Derin, Mehmet Esen, Tunay Kanat ve Müeccel Aksu getirildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.