HAYVAN BİLE DEĞİLLER

Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısını kınayan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, "Göz yaşlarımız, kararlılığımızın ifadesidir. Bu haince saldırının yapıldığı yere bakıldığında, teröristlerin bırakın insan olmayı hayvanlaşmaya bile ne kadar uzak olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır" dedi.

HAYVAN BİLE DEĞİLLER
24 Eylül 2011 Cumartesi 00:00

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "20 Eylül 2011 günü sabah saatlerinde Ankara’nın göbeği Kızılay’da, Kumrular Sokak’ta meydana gelen patlama, hepimizi bir kez daha milli bir hüzüne boğmuştur" dedi.
TERÖR SALDIRISINI KINADI
Terör saldırısını kınayan Başkan Koçak şunları kaydetti: "Bu haince saldırının yapıldığı yere bakıldığında, teröristlerin bırakın insan olmayı hayvanlaşmaya bile ne kadar uzak olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Devlet olarak, millet olarak, hükümet ve sivil toplum kurumları olarak kararlılığımız devam ettiği sürece, bu insanlıktan uzak çevreler, sıktıkları kurşunların, attıkları bombaların hedefinde aslında kendilerinin olduğunu görecekler ve Kürtlere hizmet değil ihanet ettiklerini geç de olsa anlayacaktır.
Türk Milleti olarak yaşanan olayın verdiği üzüntü sebebiyle döktüğümüz gözyaşları, bilinmelidir ki terörle ve teröristlerle topyekün mücadele etmedeki kararlılığımızın ifadesidir."
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Koçak, "Milletimize, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.