Hekimpark açıldı

Hekimpark Ortak Sağlık ve Güvenlik birimi Gazi Osman Paşa Mahallesi Akbaba Sokak üzerinde hizmete açıldı. Hekimpark’ın kurucusu ve sahibi Dr. Kasım Telli, yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ortalama bir günde 219 iş kazası oluyor ve bu konuda dünyada üçüncü sıradayız. Bu noktada Hekimpark ile iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren diğer şirketlere büyük iş düşüyor. Biz ayakta kaldığımız sürece çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunacağımız konusunda söz veriyorum” dedi.

Hekimpark açıldı
11 Temmuz 2014 Cuma 07:22

KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy’de ortak sağlık ve güvenlik birimlerine bir yenisi daha eklendi. Hekimpark ismiyle Gazi Osman Paşa Mahallesi Akbaba numara 4 adresinde resmi açılışı gerçekleştirilen yeni işletmenin açılış törenine ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, Özel İrmet Hastanesi yönetimi adına Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRAN BİR ŞİRKETİZ
Kurdele kesiminden önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Hekimpark Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi sahibi Kasım Telli, “2005 yılından beri sürdürdüğüm hekimlik hayatımda 2 yıl Başhekimlik, 1 yıl Sağlık Müdür Yardımcılığı ve son 4 yılımda da serbest hekimlik yapmış biri olarak edindiğim engin tecrübe ve  bilgilerimi Hekimpark ile birleştirerek hizmete sunuyorum. Hekimpark iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren birimimiz, iş yeri hekimi, işyeri uzmanı, yardımcı sağlık personeli hizmeti veren, ekip çalışmasına yatkın, kaliteli profesyonel çalışan, iş kazası ve meslek hastalıklarının önüne geçen ve yaşam kalitesini artıran bir şirkettir” dedi.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Ülkemizde ortalama bir günde 219 iş kazası olduğunu sözlerine ekleyen Telli, “Bu konuda dünyada üçüncü sıradayız. Bu noktada Hekimpark’la ve iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren diğer şirketlere büyük iş düşüyor. Biz ayakta kaldığımız sürece çalışanlarımıza sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunacağımız konusunda söz veriyorum. Hekimpark’ın kuruluşunda emeği geçen herkese ve bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KASIM TELLİ ÇTSO’NUN 3176’NCI ÜYESİ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ise, “Günümüzün en büyük problemlerinden birisi olan iş ve iş sağlığı ile ilgili atılan bu adımdan dolayı sağlık birimi yönetimine çok teşekküre diyoruz. Bölgemizin en büyük eksikliklerinden birisi ve değerli girişimcilerimiz sayesinde boşluklar kapatılıyor. Kısmet olursa Kasım Bey 3 bin 176 üyemizdir. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Hekimpark Ailesi’ne de hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
SAĞLIK BİRİMİNİ GEZEREK BİLGİ ALDILAR
Yapılan konuşmaların ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ve Hekimpark Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi sahibi Kasım Telli, birlikte sağlık biriminin açılış kurdelesini kestiler. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılan davetliler sağlık birimini gezerek yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi aldılar.
DİĞER İLLERE DE ŞUBE AÇACAĞIZ
Yeni hizmete açılan Hekimpark Ortak Sağlık ve Güvenlik biriminde 5 personel hizmet verirken, A sınıfı iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi, yardımsal personel, kurumsal pazarlama ve ön büro elemanı hizmet verecek. İlk şubeyi Çerkezköy’e açtıklarını ifade eden Sağlık Birimi sahibi Dr. Kasım Telli, “İlerleyen zamanlarda sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara’ya da şubelerimizi açacağız. Burada ki şubemiz ile Trakya’da bulunan bütün illerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.