Helikopterle İrmet’e sevk edildi

Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopter, Çanakkale’de ‘Genel Durum Bozukluğu’ bulunan bir hastayı Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne sevk etti. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Gökhan Gökmen tarafından durumu değerlendirilen hasta burada Genel Yoğun Bakımda tedavi altına alındı

Helikopterle İrmet’e sevk edildi
29 Nisan 2016 Cuma 15:55

 BU SEFERKİ ADRES: ÇORLU İRMET

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz ay yine Çanakkale’de yaşayan 84 yaşında erkek bir hasta ambulans helikopter ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz gün Çanakkale’de ‘Genel Durum Bozukluğu’ bulunan 86 yaşındaki kadın bir hasta yine Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopterle bu defa Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne sevk edildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Çanakkale’de tedavi görmekte olduğu hastanenin imkanlarının yeterli olmaması nedeniyle Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne sevk edilen 86 yaşındaki kadın hasta, hastanenin Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Gökhan Gökmen tarafından kontrol edildikten sonra Genel Yoğun Bakımda tedavi altına alındı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.