Hem reklam yaptılar Hem vatandaşı bilgilendirdiler

Çerkezköy'de faliyet gösteren ve sayıların son aylarda bir hayli artan doğal gaz firmalarından olan Viessmann Çerkezöy Şubesi Batın Mühendislik Çerkezköy Belediye Meydanı'nda geçtiğimiz hafta stand kurarak doğalgaz konusunda halkı bilgilendirdi ve ürünlerini tanıttı.

Hem reklam yaptılar Hem vatandaşı bilgilendirdiler
31 Temmuz 2007 Salı 08:29

VATANDAŞIN BİLİNÇLİ OLMASI ÖNEMLİ

Çerkezköy Belediye Meydanı'nda kurulan stand ile hem ürün teşhiri yaptıklarını, hem de doğal gaz konusunda halkı bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirten Viessmann Trakya Bölge Sorumlusu Tansel Kaya şunları söyledi:

"Çerkezköy bölge bayimiz olan Batın Mühendislik ile birlikte Çerkezköy Belediye Meydanı'nda stand kurarak hem ürün teşhiri, hem de doğalgaz konusunda halkı bilgilendirme çalışması gerçekleştirdik. Hepimizin bildiği gibi Çerkezköy ve bölge halkı doğalgaz ile yeni tanışıyor. Bu yüzden vatandaşın doğalgaz konusunda bilgili ve bilinçli olması çok önemli.

KAMPANYALARINI ANLATILDI, DOĞALGAZ KAÇAĞI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Viessmann olarak konumuzda son derece tecrübeli, kaliteli ve köklü bir kuruluşuz. Yıllardır doğalgaz, kombi ve kazan işleri konusunda üretim, bina içi tesisat ve montaj ile servis hizmeti vermekteyiz. Belediye Meydanı'nda kurduğumuz stand ile Çerkezköy halkına kendi kampanyalarımız hakkında bilgilendirme yaparken iddialı ve uygun fiyatlarımızı tanıttık. Ayrıca doğalgaz kullanıcıları için temel bilgiler olan bazı aktarımlar sunduk. Bunların en önemlisi ve başta geleni ise doğalgaz kaçağı konusuydu.

GAZ KAÇAKLARINDA UYULMASI GEREKENLER

Mümkün olduğunca insanlara doğalgaz kaçağı hakkında yapmaları gereken temel davranışlar hakkında bilgiler verdik ancak bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Evde veya iş yerinde doğalgaz kokusu duyulduğu taktirde derhal;

*Daire içi ve dışı gaz vanaları kapatılmalı
*Pencere ve kapılar açılarak havalandırma işlemi yapılmalı
*Elektrik düğmeleri ve elektrik anahtarları kesinlikle açılıp kapatılmamalı *Kokunun olduğu yerde sigara içilmemeli, yanan sigara veya ateş varsa söndürülmeli, mutfak ocağı yakılmamalı
*TRAKYA GAZ Acil numarası 187 zaman kaybetmeden aranmalı
*TRAKYA GAZ yetkilileri gelinceye kadar hiç bir gaz vanası açılmamalı."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.