Herkes için spor buluşması

22-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ''Uluslararası Hayrabolu 21. Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı'nda 'Herkes için büyük spor buluşması' etkinlikleri gerçekleştirilecek

Herkes için spor buluşması
13 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

22-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ''Uluslararası Hayrabolu 21. Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı'nda 'Herkes için büyük spor buluşması' etkinlikleri gerçekleştirilecek. Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem yaptığı açıklamada, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba ile bir araya gelerek, festivalde bir dizi etkinliğin yapılmasının kararlaştırıldığını ve gerekli sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi.
BİRÇOK AKTİVİTE OLACAK
İrtem, ''Festival programımızı zenginleştirmek için üç gün süreyle 'Herkes için büyük spor buluşması' düzenleyeceğiz. Etkinliklerde, mini futbol, basketbol, langırt, masa tenisi ve diğer spor aktiviteleri olacak. Festivalin son akşamı şehir stadında yapacağımız finalde ise sunucu ve şarkıcı Nilay Dorsa eşliğinde dans ve sinema gösterileri yapılacak'' diye konuştu. Öte yandan İrtem, festival etkinlikleri kapsamında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yerel amatör ses yarışması düzenleyeceklerini de ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.