Heykeller piknik alanına monte edildi

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından atölyelerde heykeltıraşın ürettiği eserler parklarda sergilenmeye başladı. Kartaltepe Piknik Alanı’nda yürüyüş parkurlarının bulunduğu alana monte edilen heykeller vatandaşların ilgi odağı oldu

Heykeller piknik alanına monte edildi
23 Haziran 2016 Perşembe 16:14

İKİ ADET HEYKEL MONTE EDİLDİ
 
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Teknik Hizmetler Birimi’nde bulunan üretim atölyesinde heykeltıraş üretimlerine her gün bir yenisini ekliyor. Yaklaşık bir yıldır cadde ve parklar için birbirinden güzel sanat eseri ortaya koyan heykeltıraş Kartaltepe Piknik Alanı için de iki çalışma yaptı.
 
VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU
 
Bir adet koşan adam heykeli ve annesi ile oynayan bir çocuk heykeli yapan heykeltıraş ürettiği bu ürünleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kartaltepe Piknik Alanı’na monte edildi. Heykeller yürüyüş yapmak ve piknik yapmak için gelen vatandaşların ilgi odağı olurken kimi vatandaşlarda heykellerle fotoğraf çekilmeden geçemedi.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.