HFZ’li öğrencilerden teşekkür ziyareti

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç, beraberinde Edebiyat Öğretmenleri Zeynep Özçelik, Handan Genç Özer ve okul öğrencileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundular

HFZ’li öğrencilerden teşekkür ziyareti
09 Ocak 2017 Pazartesi 13:31

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri, Edebiyat Öğretmenleri Zeynep Özçelik ve Handan Genç Özer ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç, “Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin derlediği Martı Okul Dergimizin tasarım ve basımında gerek maddi, gerekse manevi desteğinizden dolayı okulumuz ve Martı Dergisi Ailesi adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEBRİK EDİYORUM
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Akay, “Dergiyi inceledim ve çok beğendim. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Verilen emeğin sonucunu görmek, sizlerin mutluluğunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç ve beraberindeki heyetin ziyareti günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.