Hobby Garage Beyazsu sokak da açıldı

Özgür Oksun ve Ömür Çetin’in işletmeciliğini yaptığı Hobby Garage düzenlenen törenle açıldı. Gazi Osman Paşa mahallesi Beyazsu Sokak numara 33 adresinde açılan Hobby Garage’de oto aksesuarından ses ve görüntü sistemlerine pasta ciladan APP Plakalık çeşitlerine kadar birçok ürün müşterilerin hizmetine sunuluyor

Hobby Garage Beyazsu sokak da açıldı
26 Mayıs 2015 Salı 17:11

 BEYAZSU SOKAK DA AÇILDI

Hobby Garage Oto aksesuar ses ve görüntü sistemleri dükkanı Gazi Osman Paşa mahallesi Beyazsu numara 33 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Osmanlı Kahvecisinin arka sokağında hizmete açılan Hobby Garage’nin açılış törenine katılım yoğun olurken, açılış kurdelesini ise araç modifiyesi denilince akla gelen tanınmış Ünal Turan gerçekleştirdi.

HOBİYİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜLER

Açılış töreninin ardından davetlilere ikramlarda bulunulurken, işletmenin sahipleri Özgür Oksun ve Ömür Çetin yaptıkları açıklamada, “işletmemizde oto aksesuarından ses ve görüntü sistemlerine pasta ciladan APP Plakalık çeşitlerine kadar birçok ürün yer alıyor. Bu işi hobi olarak yapıyorduk ama sonunda gerçeğe dönüştürmeyi başardık” açıklamasında bulundular. 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.