Hükümet Caddesi genişliyor

Hükümet Caddesi ile Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan köprünün yapım çalışmaları sürerken, Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Hükümet Caddesi’ni genişletme ve yeniden düzenleme çalışmaları başladı

Hükümet Caddesi genişliyor
11 Kasım 2016 Cuma 13:39

4 ŞERİT, 25 METRE
Hükümet Caddesi yol genişletme ve yeniden düzenleme çalışmalarını kontrol eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Devlet Su İşleri tarafından yapılan köprü çalışması devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren kirişlerin monte edileceğini öğrendik. Köprünün yapımına paralel olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Hükümet Caddesi’ni genişletme ve yeniden düzenleme çalışmalarına başladık. Şuanda iki şeritli olan Hükümet Caddesi yapılacak olan genişletme çalışmasının ardından toplam 4 şeritli ve yolun genişliği kaldırımlar dahil 25 metre olacak” dedi.
YAĞMUR SUYU HATTI DA YAPILACAK
TESKİ’nin 500 milimetre çapında 200 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapacağını kaydeden Başkan Vahap Akay, ayrıca içme suyu hattının deplasesinin yapılacağını da belirterek, “Şuanda Çerkezköy Belediyesi ekipleri Hükümet Caddesi’ndeki yol güzergahını belirleyerek asfalt ve kaldırım için hazır hale getiriyorlar. Hükümet Caddesi üst yapı için hazır hale gelince Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi burada asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayacak” dedi.
YENİ KAVŞAK YAPILACAK
Hükümet Caddesi ile Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nin kesiştiği noktada büyük bir kavşak yapılacağını ve kavşak yapılacak noktadaki metruk evin yıkılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ayrıca Hükümet Caddesi’nin Atatürk ve Öztrak Caddesi ile kesiştiği noktada bulunan Altıyol Kavşağı’nda trafik akışının sağlanması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı düzenlemelerin yapılacağını da sözlerine ekledi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karadenizlim - 7 yıl önce
Bunlarıda görmezden gelecek olanlar olacaktır mutlaka ama bitsin bakarız hizmet çalışma böyle bir şey olsa gerek hayırlısı olsun tşkr genç bşkn