Hurda araçlar hizmete kazandırılıyor

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü'nde bulunan ve kullanılmayarak iş görmez hale gelen bir adet otomobil Çerkezköy Belediyesi teknik personelleri tarafından bir aylık çalışma sonucu tamir edilerek kullanıma hazır hale getirildi

Hurda araçlar hizmete kazandırılıyor
26 Kasım 2015 Perşembe 16:11

YAKLAŞIK 2500 TL HARCANDI

Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan ve senelerdir kaderine terk edilerek kullanılamaz hale gelen bir adet Renault Marka 1997 model otomobil, tamir edilerek hizmete yapar hale getirildi. Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından bakımın yapılarak modernize edilen araca motor bakımı, kaporta bakımı, alt ve üst bakım, boya vb. bakımları yapılarak yaklaşık 2500 TL harcandı.

“BELEDİYEMİZİN ÖZ KAYNAKLARINI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Yapılan bu çalışma ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ,göreve geldiği ilk günden itibaren Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynaklarını halka en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla kullandıklarını belirterek, eldeki imkanları en güzel ve verimli bir şekilde kullanıp, Çerkezköy halkının hizmetine sunduklarını kaydetti. Başkan Vahap Akay “Belediyemizde atıl durumda bulunan hurda araçları Teknik Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından tamir edilerek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen tüm Belediye personellerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.