Huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faiz Öztrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum
29 Ağustos 2017 Salı 18:20

YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMANIN ÖNEMİ

“Bu yıl da millet olarak Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diyen CHP’li Öztrak, konuşmalarına şu şekilde devam etti: “Bayramlarımız ülkemizin birlik ruhunu kuvvetlendiren, toplumsal barışı güçlendiren günlerdir. Milletçe bir kez daha kucaklaşmamıza vesile olan Kurban Bayramı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha anımsatmakta, dostluk ve barış içinde daha güzel bir dünya umudumuzu artırmaktadır.

KURBAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM

Küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı, milletimizin her ferdinin birbirine sıkı sıkıya sarıldığı bu bayramın da insanlığa, İslam alemine, ülkemize, Tekirdağımıza huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.