İddialı bir takım kurduk

1911 Çerkezköyspor yönetimi, Kulüp Başkanı Murat Narçın Başkanlığı’nda ikinci ziyaretini İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a gerçekleştirdi. Yeni yönetimin tanıtıldığı ziyarette konuşan Murat Narçın, takım olarak yüzde 90 oranında hazır durumda olduklarını ifade ederek, “Geri kalan yüzde 10’unu beklemeye aldık. Bu sene Süper Amatör’de yer alacağız ve inşallah üstümüzde ki ligin kalitesini kaldıracak bir takım kuruyoruz. Kurduğumuz takımla da ciddi anlamda iddialıyız” dedi.

İddialı bir takım kurduk
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:47

İKİNCİ DURAK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLDU
Kısa bir süre önce Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek yeni yönetimini tanıtan 1911 Çerkezköyspor Kulübü, önceki günde İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Murat Narçın Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Mesut İşlek, Birol Saygın, Serkan Yeşil, Sebahattin Çolakoğlu ve Harun Uymaz da hazır bulundu.
ZİYARETTE YENİ YÖNETİMİ TANITTILAR
İlk olarak söz alan Mesut İşlek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileyerek, hep birlikte kazasız belasız Ramazan Bayramına ulaşmayı temenni etti. Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, ziyaret sebeplerinden bahsederek, “Ziyaretleri özellikle Ramazan ayı diye tercih ettik. Sakin ve rahat olması sebebiyle böyle bir tercihte bulunduk. İlk ziyaretimizi Belediye Başkanımıza yapmıştık ve ikinci olarak da sizleri ziyaret ederek yeni yönetimimizi tanıtmak istedik” dedi.
KURDUĞUMUZ TAKIMLA CİDDİ ANLAMDA İDDİALIYIZ
Yapılan transferlerle takımın yüzde 90 hazır durumda olduğunu sözlerine ekleyen Narçın, “Yüzde 10’unu beklemeye aldık. Bu sene Süper Amatör’de yer alacağız ve inşallah üstümüzde ki ligin kalitesini kaldıracak bir takım kuruyoruz. Kurduğumuz takımla da ciddi anlamda iddialıyız. Her şey kader kısmettir ve taktir de ne varsa o olur ama kurduğumuz takım bu lig için en iddialı bir takım” açıklamasında bulundu.
YAŞADIĞIMIZ YERİ BENİMSEYİP SAHİPLENMELİYİZ
Güzel bir seyir ve futbol olacağını belirten Murat Narçın, “Gençlik almış başını nereye gitmiş belli değil. Gençlerimizi kötü alışkanlardan da çekip kurtarmak adına sportif olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullanırken, yapılan transferleri yakından takip ettiğini ifade eden Emniyet Müdürü Ogan, “Takımı kurdunuz ve bizlerde bunu izleyerek göreceğiz. Gençler o kadar uzaklar ki, bizim küçüklüğümüzdeki gibi temiz masumiyet yok. Biz onlara hazır olmalıyız. Hem aile anlamında, hem de toplum olarak birbirimizi bilinçlendirmeliyiz. Bana ne dememeliyiz. Birisinin çocuğu bu yola düştü de ona sırtımızı dönerek değil, yarın öbür gün belki bizim çocuğumuzun da başına gelebilir düşüncesiyle gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu yüzden yaşadığımız yeri benimseyip sahiplenmeliyiz. Herkes işini layıkıyla yapsa sorunlar otomatikman çözülür” sözlerine yer verdi.
SENEYE GÜREŞİ KENDİ BÜNYEMİZDE YAPMAYI PLANLIYORUZ
Sportif faaliyetlerin mutlaka olması gerektiğine değinen 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Narçın, “Sadece futbolla da kalınmaması lazım. Bunun yanında güreş, masa tenisi düşünüyoruz. Artık herkes kendince neler yapabilir de faydalı olabiliriz bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Yağlı güreşler bu sene belediye bünyesinde seneye de büyük bir ihtimalle bizim bünyemizde olabilir. Spor ve sporcu olsun bu bölgede olursa biz sahip çıkmaya çalışacağız. O kulüp bu kulüp değil yeter ki olsun” diye konuştu.
BİRİ BAŞARILI OLSUN DA ADI ÖNEMLİ DEĞİL
Murat Narçın, Çerkezköy’ün adını taşıyan iki kulüp olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Biri başarılı olsun da hangisi olursa olsun önemli değil. Sonuçta Çerkezköy’ün adını duyurmak ve gençlerimizi spora teşvik etme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önceden sporcular Çorlu’yu tercih ediyordu ama artık Çerkezköy’ü tercih ediyorlar. Bunun sebebi de tesisleşme ve sporcuya verilen önemden kaynaklanıyor”
AMACIMIZ KAVGA GÜRÜLTÜ DEĞİL GÜZEL BİR SPOR İZLETTİRMEK
Müsabakalarda emniyet mensuplarının işini kolaylaştırmak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten Narçın, “Sahada kavga gürültü değil, güzel anlamda spor yapma ve gelenlere o güzelliği seyrettirme amacındayız. Balık baştan kokar derler ve bizler nasıl gidersek seyircilerde ona göre davranır. Bizlerin tavrı değişmediği sürece onlarda iyi olur ve bu sayede de sizlere pek fazla iş düşmez. Bu konuda Çerkezköy basınına da çok iş düşüyor. Herkes için olumlu şeyler yazıp çizecek ki her şey daha güzel olsun” dedi.
HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR DİLEDİ
Son olarak söz alan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, her iki takım içinde hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılarının devamını diledi. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.