IĞDIR'A UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

STT Travel Seyahat Acentesi Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, "Bize gelen yoğun talep üzerine yaptığımız müracaat sonrası Iğdır'a Atatürk Hava Limanı'ndan uçak seferleri başlatıldı. Şimdilik haftada dört gün Iğdır'a Türk Hava Yolları sefer düzenleyecek" açıklaması yaptı

IĞDIR'A UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI
14 Temmuz 2012 Cumartesi 18:01

STT Travel Seyahat Acentesi Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, Çerkezköy'den Iğdır için uçak bileti soranlara sevindirici haver. Ahmet Çorbacı, "Bize gelen yoğun talep üzerine yaptığımız müracaat sonrası Iğdır'a Atatürk Hava Limanı'ndan uçak seferleri başlatıldı. Şimdilik haftada dört gün Iğdır'a Türk Hava Yolları sefer düzenleyecek" dedi.
IĞDIR SEFERLERİ BAŞLADI
Çerkezköy'den Iğdır'a hava yoluyla gitmek isteyenlerden uzun süredir gelen talep üzerine Türk Hava Yolları Genel Merkezi'ne müracaat ettiklerini belirten Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren STT Travel Seyahat Acentası Genel Müdürü Ahmet Çorbacı, "Yoğun bir şekilde müşterilerimizden Iğdır'a neden uçak seferi düzenlenmediği noktasında şikayet alıyorduk. Yoğun talep üzerine yaklaşık iki ay önce bu durumu THY Genel Merkezi'ne bildirdik. STT Travel Acentası olarak bizim talebimizi değerlendiren THY, Atatürk Hava Limanı'ndan Iğdır'a uçak seferleri başlattı. Şu an için haftada dört gün karşılıklı olarak uçak seferleri düzenlenmeye başladı. Bazı günler direkt bazı günlerde ise aktarmalı olarak Iğdır'a Türk Hava Yolu uçakları uçmaya başladı. Çerkezköylü vatandaşlarımızın artık Çerkezköy'den Iğdır'a rahatlıkla uçabilir" diye konuştu.
Bu arada Diyarbakır seferleriyle ilgili olarak da bir açıklamada bulunan Ahmet Çorbacı, "Onarım çalışmaları nedeniyle şuan Diyarbakır'a uçak seferleri yapılamıyor. Diyarbakır Havaalanı'nda 1 Haziran'da başlayan onarım çalışmaları 31 Ağustos'a kadar devam edecek. 31 Ağustos'tan sonra Diyarbakır seferleri tekrar başlayacak. Vatandaşlarımızın bilgisi olsun" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.