İhsanoğlu karşıtı broşürlere suç duyurusu

CHP logosunu ve adını kullanarak ‘İtirazım Var’ başlığıyla hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na ‘Sakıncalı Aday’ denilerek dağıtılan broşürlere CHP Kayyum Heyeti suç duyurusunda bulundu…

İhsanoğlu karşıtı broşürlere suç duyurusu
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:23

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy’de dağıtılan CHP logolu ve Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu aleyhinde propaganda yapan el broşürleriyle ilgili CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti suç duyurusunda bulundu.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK
Geçtiğimiz hafta Çerkezköy’de elden ele dolaşan sanki CHP’lilerin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na karşı çıkıyormuş havası estiren broşürlerle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan CHP İlçe Başkanlığı’nın 5 kişilik Kayyum Heyeti’nde bulunan Metin Akyıldız, “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, partimizin Cumhurbaşkanı adayı. Bir CHP’linin broşür yaptırarak bunu da dağıtarak ona karşı çıkması mümkün değil. Ancak buna rağmen geçtiğimiz günlerde ilçemizde bu broşürlerin dağıtıldığını hep beraber gördük. Bu kişilerin Parti Genel Merkezimizden bazı milletvekillerinin de açıklaması ile art niyetli kişiler olduğu ortaya çıkmıştır. Bizde Çerkezköy Kayyum Heyeti olarak Emniyete gerekli resmi müracaatımızı yaparak suç duyurusunda bulunduk. Artık bundan sonrasını Emniyet araştıracak” dedi.
Broşürlerin dağıtıldığı günlerde yine Kayyum Heyeti’nden Hasan Demir ise, “Biz bu konuda araştırma yaptık sorduk soruşturduk. Öğrendiğimiz kadarıyla İstanbul’dan bir yapı bunları organize etmiş. Çerkezköy’de ve Çorlu’da 20-25 genç öğrenci çocukla da bunları dağıtmış. Esasında bunun Emniyet tarafından tespit edilmesi gerekir. Burada hem partimize karşı bir hareket var, hem de Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na karşı bir kara propaganda var. Cumhurbaşkanı adayına karşı kara propaganda yürütülmesine Emniyet el koymalı. CHP olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Suç duyurusunda bulunuyoruz. Aynı şeyi Recep Tayyip Erdoğan’a yapsaydılar. Bu kara propaganda başbakana yapılsaydı nasıl bir işlem yapardıysa Emniyet şimdide aynı işlemi bekliyoruz” diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.