İki gün dayanamadılar! Çift sıra parklar başladı

TEKPARK’ın uygulamadan kalkmasının üzerinden sayılı günler geçmesine rağmen Çerkezköy’deki park karışıklığı şimdiden artmaya başladı

İki gün dayanamadılar! Çift sıra parklar başladı
28 Temmuz 2016 Perşembe 15:33

ÇİFT SIRA PARKLAR BAŞLADI
 
TEKPARK uygulamasının sona ermesinin ardından özellikle ücretsiz hale gelen Atatürk caddesindeki karışıklık yeniden başladı. Cadde üzerinde bilinçsiz sürücüler tarafından çift sıra park halinde bırakılan araçlar hem cadde trafiğini yoğunlaştırıyor hem de yayalara karşıdan karşıya geçme konusunda engel teşkil ediyor.
 
SÜRÜCÜLERİN DİKKATLİ OLMASINI İSTEDİLER
 
Atatürk Caddesi’nde öne çıkan çift sıra araç parklarından şikayet eden çevre esnafı ve vatandaşlar “Bölge işyerlerinin de olması nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Park eden araçların yanına ikinci araç parkları da yapılıyor. Haliyle buda trafiği zora sokuyor. Burası Çerkezköy’ün en işlek caddesidir. İnsan yoğunluğunun en fazla görüldüğü yerlerden biridir. Araç parkları ve yoğun trafik nedeniyle karşıdan karşıya geçmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz. Bu bölgede araçlar çift sıra park yapmasalar trafik akışı sıkıntısı yaşanmayacak. Sürücülerin bu bölgede araçlarını park ederken daha dikkatli olmasını istiyoruz” dediler.
 
ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR
 
Öte yandan, Çerkezköy’de geçmişte de yaşanan ve tepki alan galeri araçlarının cadde üzerine park edilip bırakılması da önümüzdeki günlerde yine olacak mı merak konusu oldu. Cadde üzerinde yapılan ve trafiği yoğunlaştıran bu durumların daha fazla büyümemesi için önlemlerin şimdiden alınması gerekiyor.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 8 yıl önce
Burada trafik polislerin is düşüyor.. Hatalı park yapanlara sıradan ceza yazsın..
Misafir Avatar
- 8 yıl önce @
bu aymazlara sadece ceza yazmak mukafat olur. cezanın yanı sıra araclarını sehırdısındakı otoparklara cektıreceksın. bu aymazlıgı alıskanlık halıne getırenlere sonrakı cezaları katlayarak yazacaksın kı hatalı parkın hatalı bır davranıs oldugunu kavrayabılsınler.
Avatar
mehmet - 8 yıl önce
Esnaf düşünsün, artık aracı 10-15 dakika bir yere park edip alış veriş yapmak mümkün değil.
Bu otoparkı olan AVM'lere prim kazandırır.
Hayırlı uğurlu olsun.