İl Başkanı Palabıyık’tan İlçe Yönetimine nezaket ziyareti

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ile İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni İlçe Yönetimine övgüler yağdıran İl Başkanı Palabıyık, yeni yönetimi ‘Genç, dinamik ve çalışkan’ şeklinde tanımladı

İl Başkanı Palabıyık’tan İlçe Yönetimine nezaket ziyareti
21 Kasım 2014 Cuma 08:44

PARTİLİLER KAPIDA KARŞILADI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete CHP İl Başkanı Recep Palabıyık’ın yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı ile CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. CHP İl Yönetimi’ni CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Metin Dönmez ile partililer karşıladı.

KAZANILANI KORUMAK ÖNEMLİ

CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte görev bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bu çerçevede de öneri ve fikre açığız. Çerkezköy yerel yönetiminin çok kolay kazanılmadığının bilincindeyiz. Ancak, çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek de nelerin başarılabileceğini görüyoruz. Kazanmak zordur, ancak daha zor olanı kazanılanı korumaktır. CHP’nin bayrağını 30 Mart’ta dalgalandırdığımız gibi bundan sonra dalgalandırmak, Belediye’den indirmemek için elimizden geleni yapacağız. Bu çerçevede Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nda yapılanmaya gittik. Hem Kadın Kolları hem de Gençlik Kolları olarak genişleyeceğiz. Kadın Kolları teşkilatımızın ataması yeni yapıldı. Yeni İlçe Kadın Kolları Başkanımız ile yönetimi hem Çerkezköy’e hem de Tekirdağ’a çok şey katacaklardır” dedi.

MAHALLE EVLERİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Yeni İlçe Yönetimi olarak en önemli projelerinden birinin Mahalle Temsilcilikleri oluşturmak olduğunu ifade eden Demir, “Her mahallenin temsilcileri 10 kişiden oluşacak. Mahalle Temsilcileri bir anlamda o mahallenin yönetim kurulu gibi çalışacak. Her mahallede halk toplantıları düzenleyeceğiz. Seçilerek göreve gelenler hesap vermelidir. Mahalle toplantılarıyla vatandaşlarımız bizlere tüm sorunlarını anlatacak, cevabını da birinci ağızdan öğrenecekler. Bu aynı zamanda seçim öncesindeki mahalle evi projemizin de tamamlayıcısı olacak. Mahalle evleri projesi ile tüm mahalleliyi dinleme imkanı bulacağız” açıklamasında bulundu.

BU SEÇİMDEN BÜYÜK BAŞARI YAKALAYACAĞINIZA İNANIYORUM

Hasan Demir’in ardından konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ise, “Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni İlçe Yönetimi genç, dinamik ve çalışkan isimlerden oluşuyor. Bu da sizin çalışma arzunuzu ön plana çıkarıyor. Her partide olduğu gibi CHP’de de örgütlerin yenilenmesi anlamında kongreler gerçekleştiriliyor ve bu da örgütlere canlılık getiriyor. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı bu anlamda tüm Tekirdağ örgütlerine örnek teşkil ediyor. Bundan sonra yapmanız gereken uyum içinde ahenk içinde çalışmanızdır. Önümüzdeki Haziran ayında yerel seçimlere gireceğiz. Ben, Çerkezköy Örgütü’nün bu seçimden en büyük başarıyı yakalayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ’IN TÜM İLÇELERİNDE CHP İKTİDARI BULUNUYOR

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Tekirdağ’da büyük bir başarı kazanıldığını sözlerine ekleyen Palabıyık, “Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında ‘Sadece Tekirdağ’ı kaybettim’ şeklinde bir ifade kullanmıştı. Büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerinde CHP iktidarı bulunmaktadır. Örgütlerin yenilenmesi anlamında hem ilçe hem de il kongresinin gerçekleştirilerek örgüte canlılık getirilmesi gerektiğini Genel Merkeze ilettik. Ancak bu talep, önümüzdeki Haziran ayında düzenlenecek genel seçim gerekçe gösterilerek kabul edilmedi, genel seçimlerden sonrasına ertelendi. Bunun yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Diğer ilçelerde canlılık ve dirilik yok. Genel Merkez bu konuda yanlış yaptı” dedi.

GENEL SEÇİMLERDE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın teşkilatın yanında olmasının daha iyi olacağına değinen Recep Palabıyık, “Çerkezköy’ün zor bir ilçe ve burada olmayacak başarıldı. Yerel seçimlerin ardından tüm ilçe örgütleriyle bir araya gelerek bir rapor hazırladık. Sonunda da 13 maddelik bir rapor hazırladık. Raporda Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu ve Ergene’nin incelenmesini, burada yapılacak incelemenin tüm Türkiye genelindeki ilçe örgütlerine örnek teşkil etmesini istedik. Bunu da Genel Başkanımızın yüzüne söyledik. Ancak olmadı. Genel Merkez’den gelip burada bir inceleme yapmadılar. Eğer inceleme yapılsaydı bu başarının nereden geldiği görülecekti, diğer örgütlere de örnek olurdu. Genel seçimlere kimseyi kırmadan, küsmeden birlik ve beraberlik içinde el ele girmeliyiz. Bu şekilde mücadele vererek, yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerden de büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.