İlçe başkanları oyunu kullandı

​​​​​​​AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ümit Kök, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin 2019 yerel seçimlerinde oy kullandılar.

İlçe başkanları oyunu kullandı
31 Mart 2019 Pazar 17:02

HAYIRLI OLSUN TEMENNİLERİNDE BULUNDULAR
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de Çerkezköy’ü 5 yıl yönetme yetkisinin verileceği seçimler için sandık başında yer alarak oy kullandılar. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet İlkokulu 1201 nolu sandıkta oyunu kullanırken seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Kök, oy kullanmaya gelen vatandaşları  tek tek selamladı. Öte yandan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de 11:00’de Tepe İlkokulu’nde 1035 nolu sandıkta oyunu kullandı. Erseçkin, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunurken CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da 11:30’da oyunu kullanan bir diğer ilçe başkanı oldu. Tepe İlkokulu 1036 nolu sandıkta oyunu kullanan Camcı, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.