İlk bisiklet yolu tamamlanmak üzere

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin ilk bisiklet yolunun yapımına Cumhuriyet Mahallesi Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı içinde başlandı

İlk bisiklet yolu tamamlanmak üzere
28 Mayıs 2017 Pazar 16:30

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI
Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda devam eden 2. etap çalışmaları devam ediyor. Macera Parkı yapım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Tepe Piknik Alanı’nda ekipler, ilçenin ilk bisiklet yolu yapım çalışmalarında da sona yaklaştı. Bisiklet yolu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy’ün ilk bisiklet yolunun Tepe Piknik Alanı’nda en kısa sürede kullanıma açılacağını ifade etti.
3 METRE GENİŞLİĞİNDE OLACAK
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanımızda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri Macera Parkı’nın yapım çalışmalarında sona gelindi. Bununla birlikte alanımızda bir de bisiklet yolu yapıyoruz. Kentimizde ilk olma özelliği taşıyan bisiklet yolumuz 3 metre genişliğinde ve yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda olacak” dedi.
EN KISA ZAMANDA KULLANIMA AÇILACAK
Tepe Piknik Alanı’ndaki bisiklet yolu çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Zemin düzeltme çalışmalarının ardından yola Tip Sıfır Özel Asfalt serildi. Boyama ve çizgi çalışmalarının da tamamlanmasının ardından bisiklet yolumuzu halkımızın kullanımına açacağız. Ayrıca kentimiz genelinde çalışmaları devam eden tüm örnek sokaklarımızda ve caddelerimizde de bisiklet yolları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.