İmam Hatip öğrencilerinden duygu dolu performans

Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ortaklaşa düzenledikleri Kutlu Doğum Haftası etkinliği Halk Eğitimi Merkezinde düzenlendi. Öğrencilerin sergiledikleri oratoryo, şiir ve ilahi koro performansları büyük beğeni topladı

İmam Hatip öğrencilerinden duygu dolu performans
21 Nisan 2015 Salı 17:56

 KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Önceki akşam saat 19.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler tarafından Kuran Tilaveti yapıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Şükrü Koç programa icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti. Programın devamında İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği İlahi Korosu büyük beğeni toplarken, Hilmi Üstündağ ve Rümeysa Demir isimli öğrenciler Naat okuyarak katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

İlahi ve şiirlerin ardından Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı oratoryo gösterisi sahnelendi. Sahnelenen oyunda Peygamber Efendimiz’in kadına gösterdiği önem ve incelik vurgulanırken, oyun katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı. Programın sonunda sahneye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmada, “1400 Yıl önce dünyayı şereflendiren Hazreti Peygamberimizin kutlu doğum haftası münasebeti ile bugün burada bulunuyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin dünyaya gelişini coşku ile kutlarken, bugün bu güzel programın yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve personele de ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.