İmar Müdürü Uysal emekliye ayrıldı

Çerkezköy Belediyesi’nde 2001 yılında göreve başlayan İmar ve Şehircilik Müdürü Nazan Uysal bugün itibariyle emekliye ayrıldı. Uysal’ın emekliye ayrılmasının ardından yeni atama yapılana kadar yerine Plan ve Proje Müdürü Uğur Er’in vekalet edeceği öğrenildi

İmar Müdürü Uysal emekliye ayrıldı
23 Şubat 2016 Salı 15:53

BUGÜN İTİBARİYLE EMEKLİYE AYRILDI

2001 yılının Eylül ayında Çerkezköy Belediyesi’nde göreve başlayan İmar ve Şehircilik Müdürü Nazan Uysal bugün itibariyle emekliye ayrıldı. Emeklilik kararı alan ve yaklaşık bir ay önce izne ayrılan Nazan Uysal’ın yerine Plan ve Proje Müdürü Uğur Er vekaleten bakıyordu. Emeklilik dilekçesini veren Nazan Uysal’ın bugün itibariyle ilişik keseceği ifade edildi.

MÜHENDİS KADROSUNDA GÖREVİNE BAŞLAMIŞTI

2001 yılında il olarak Mühendis kadrosuyla Çerkezköy Belediyesinde ki görevine başlayan Nazan Uysal, daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürü olarak çalışma hayatına devam etti. Bu görevinin ardından Park ve Bahçeler Müdürü olarak görevini sürdüren Uysal, son olarak 2014 yılının Nisan ayından buyana yeniden İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görevini sürdürmüştü.

MESAİ ARKADAŞLARI VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Güngören Belediyesi’nden ayrılarak Çerkezköy Belediyesi’nde çalışma hayatını sürdüren Nazan Uysal aldığı emeklilik kararının ardından kısa bir süre öncede İmar ve şehircilik birimi çalışanları tarafından kendisi için veda yemeği organize edilmişti. Uysal’ın emekliye ayrılmasının ardından yeni atama yapılana kadar yerine Plan ve Proje Müdürü Uğur Er’in vekalet edeceği öğrenildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.