İnci’nin annesinden Başkan Akay’a anlamlı hediye

Çerkezköy’de yaşayan matematik öğretmeni Süreyya Ülkü Güler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, Down Sendromlu kızı İnci’nin hikayesini anlattığı ‘Cennetin Bir İnci Günü’ isimli kitabını hediye etti.

İnci’nin annesinden Başkan Akay’a anlamlı hediye
05 Aralık 2017 Salı 17:11

HASSASİYETİN ARTMASI GEREKİYOR
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kitabın adı çok güzel olmuş. Çerkezköy’ün İncisine yakışık bir isim olmuş” dedi ve kendisine hediye edilen imzalı kitap için Süreyya Ülkü Güler’e teşekkür etti. Down Sendromu konusunda toplum olarak bilinçlenmemiz gerektiğine vurgu yapan Başkan Akay, “İnsanlarımızın Down Sendromu hakkında hassasiyetini artırması gerekiyor” dedi. Başkan Akay, kitabın daha geniş kitlelere ulaştırılması adına önümüzdeki günlerde bir imza günü düzenlenebileceğini sözlerine ekledi.
BU KONUDA UZUN SÜRE BLOK YAZILARI YAZDIM
Kitabı yazmaktaki amacının Down Sendromlu çocukların eğitilebilir olduklarını herkese göstermek olduğunu belirten İnci’nin annesi Süreyya Ülkü Güler, “Bu konuda uzun süre blog yazıları yazdım. Bir gün bir yayın evi tarafından blok yazılarımın toplanıp kitaba dönüştürülmesi konusunda teklif aldım. Daha sonra kızım İnci’nin hikayesini anlatıp, insanların Down Sendromlu çocuklara karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bu teklifi kabul ettim” dedi. Süreyya Ülkü Güler, bu zamana kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek kendisine imzalı bir kitap hediye etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.