İnternette Tanışan Son Çift

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında ‘İnternette Tanışan Son Çift’ adlı tiyatro oyunu, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek

İnternette Tanışan Son Çift
26 Nisan 2016 Salı 15:33

 NİSAN AYININ SON TİYATROSU

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çalışmaları kapsamında planlanan Kültür – Sanat etkinlikleri devam ediyor. Nisan ayı etkinlik takviminin ikinci ve sonuncusu olan ‘İnternette Tanışan Son Çift’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak.

29 NİSAN CUMA GÜNÜ SAAT 20.00’DA

29 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde Çerkezköylü vatandaşların beğenisine sunulacak olan oyunda ünlü oyuncular Akasya Asıltürkmen ile İlker Yiğen sahne alacak.Tito ve Dilek Sever’in yazdığı, Levent Özdilek’in yönettiği oyun ücretsiz sahnelenecek.

OYUNUN KONUSU

“Feysbuk’ta tanıştılar, Tivitır’da takipleştiler, İnstagram’da layklaştılar, Vatsap’tan ekleştiler ve nihayetinde sahnede denkleştiler. Peki, siber alemin sürtünmesiz ortamında yeşeren aşklarını hayatın gerçeklerinden koruyabilecekler mi? Ya da korumalılar mı? Yarı profil yarı insan olanların meşakkatli yolculuğuna ışık tutması dileğiyle…”

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.