İstasyon'daki park alanının ihalesi yapıldı

Çerkezköy Belediye Encümeni tarafından İstasyon Mahallesi 89 ada 19 ve 21 numaralı parsellerde bulunan park alanının ihalesini 3 yıllığına Sebahattin Özcan isimli işletmeci aldı.

İstasyon'daki park alanının ihalesi yapıldı
22 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

İHALEYE 1 KİŞİ KATILDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Başkanlığı'ndaki Belediye Encümeni tarafından yapılan İstasyon Mahallesi 89 ada 19 ve 21 numaralı parsellerde bulunan park alanının ihalesine sadece Sebahattin Özcan isimli işletmeci katıldı.
50 TL ARTTIRDI
400 TL muhammen bedel ile ihaleye çıkan park alanının açık arttırma usulü ile yapılan ihalesine katılan Sebahattin Özcan, aylık kira bedelini 50 TL arttırarak, söz konusu yeri aylık 450 TL artı KDV ile 4 yıllığına kiraladı.
1183 METREKARE
İstasyon Mahallesi Camii yanında bulunan 1183 metrekarelik park alanının 3 yıllığına işletim ihalesini alan Sebahattin Özcan isimli vatandaş, metruk halde bulunan park alanını modern bir hale getireceklerini belirterek, "İnşallah orası çok güzel bir çay bahçesi ve park alanı olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert öz - 11 yıl önce
harika bi çay bahçesi çocuklar için mükemmel bir oyun alanı yapan ve işleten kişiye tşkederim