İstiklal Marşı’nın kabülü Çerkezköy’de törenlerle kutlandı

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 99. Yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın kabülü Çerkezköy’de törenlerle kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2020 Cuma 10:56

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı P. Albay Erdoğan Keskin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programında açılış konuşmalarının yapılmasının ardından; okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencilerin sahnelediği oratoryo gösterileri ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.