İstinat duvarı ihalesine en düşük teklif Hacıoğlu firmasından geldi

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonunda yapılan istinat duvarı yapım işi ihalesine dört firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 104 bin 376 TL olan işe 79 bin TL’lik en az teklifi Hacıoğlu Yapı Malzemeleri firması verdi

İstinat duvarı ihalesine en düşük teklif Hacıoğlu firmasından geldi
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:11

İHALEYE DÖRT FİRMA KATILDI
Sayar, Samanyolu ve Şehit İlker Akkaya Sokak üzerinde yapılacak olan istinat duvarı yapım işinin ihalesi Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu Odası’nda yapıldı. İhale Komisyonu Başkanı Ercan Kaya ve İhale Komisyonu Üyeleri Yunus Yılmaz, Ersan Bahtiyar, Ozan Seyrekbasan ve Seher Oflay nezaretinde yapılan ihaleye 4 firma katıldı.
EN DÜŞÜK TEKLİFİ HACIOĞLU VERDİ
Yaklaşık Maliyeti 104 Bin 376 TL olarak belirlenen yapım işi ihalesine 3E Proje Tasarım Firması 134 bin 450 TL, Turan Kardeşler Firması 106 bin 900 TL, Hacıoğlu Yapı Malzemeleri Firması 79 bin TL ve Nuryol Yapı Malzemeleri Firması da 92 bin 560 TL teklif verdi. İhale Komisyonu tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından ihaleyi alan firmanın en kısa sürede işe başlayacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.