İstinat duvarları tamamlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Otoban Sokak’ta gerçekleştirilen istinat duvarı yapım çalışmaları devam ediyor. Yine Bağlık Mahallesi Alageyik Sokak’ta yapılan istinat duvarı çalışmalarında ise sona gelindi

İstinat duvarları tamamlanıyor
21 Ağustos 2017 Pazartesi 10:03

YÜZDE 50’Sİ TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Bağlık Mahallesi Otoban Sokak’ta başlatılan istinat duvarı yapım çalışmaları sürüyor. Bölgede yeni bir imar yolu açılması kapsamında Otoban Sokak’ta yapılması gereken istinat duvarının en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor. Çalışmaların yaklaşık yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Otoban Sokak’ta yüksekliği 1,5 metre ile 2,5 metre arasında değişen istinat duvarı toplam 405 metre uzunluğunda olacak.
190 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK
Bağlık Mahallesi Alageyik Sokak’ta başlatılan istinat duvarı yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yine bu bölgede de yeni bir imar yolu açılması kapsamında Alageyik Sokak’ta yapılması gereken istinat duvarının en kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor. Çalışmaların yaklaşık yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Otoban Sokak’ta yüksekliği 1,5 metre ile 2,5 metre arasında değişen istinat duvarı toplam 190 metre uzunluğunda olacak.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.