İtfaiye girişi yok oldu

Köse Sokak girişindeki itfaiye girişinin babalarla kapatılmasının ardından şimdi de ‘İtfaiye Girişi’ tabelası kaldırıldı. Köse Sokak’ta çıkacak olası bir yangında itfaiyenin sokağa girişi Uğur Mumcu Caddesi’nden sağlanacak. Tabii sokak girişine araç park edilmemişse...

İtfaiye girişi yok oldu
01 Eylül 2015 Salı 17:44

TABELA DA KALDIRILDI

Gazetemizde geçtiğimiz hafta yayınladığımız ‘İtfaiyeye baba gibi engel’ haberimizden de hatırlanacağı üzere Atatürk Caddesi’nden Köse Sokak’a (İtfaiye Girişine) giriş babalarla engellenmişti. Elektronik babaların arızalı ve kullanılamaz durumda olmasından dolayı sokağa araç girmesini engellemek için sabit babalar yerleştirilen Köse Sokak girişindeki ‘İtfaiye Girişi’ tabelası da kaldırıldı.

SOKAK İKİ YÖNLÜ KAPALI DURUMDA

Köse Sokak’ta çıkabilecek olası bir yangında itfaiyenin sokağa nasıl gireceği ise merak konusu haline geldi. İtfaiyenin, sokağa Uğur Mumcu Caddesi üzerinden girebileceği düşünülüyor. Ama dikkatlerden kaçan bir durum var ki o da Köse Sokak’ın Uğur Mumcu Caddesi’nden girişi günün büyük bir bölümünde girişe park eden araçlar tarafından engelleniyor.

ÇARE AKBANK YANI

Hal böyle olunca sokağa girmek için tek bir yöntem kalıyor, o da Akbank yanından Köse Sokak’a dolaşmak. Saniyelerin dahi bir cana malolabileceği bir yangında itfaiyenin olaya müdahale süresini uzatmak da pek yerinde bir davranış olarak görünmüyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.